Kvälla

Då var denna lördag snart slut, tur vi har söndagar också! Idag har jag, mamma och Emmy slitit som djur bokstavligen med flyttstädning av vår gamla lägenhet. Vilket häst göra de är! Jag trodde verkligen inte att vi hade såååå skitigt som vi faktiskt hade, när man väl sliter bort alla möbler och saker och tittar på helheten så upptäcker man en hel del! 

Nu är det gjort och nu har vi precis kikat klart på mello jag och mamma, vi gillade Måns och tjejen med rosa hår bäst! Men denna Filippa Bark.... No words Needed.... Hoppas INTE hon blir kvar till nästa år!

Har inte glömt!

Såg att jag hade fått någon fråga angående min fransar och jag ska svara på den frågan men tänkte göra det från datorn så håll ut du som undrar! Jag har inte glömt eller ignorerat dig :)

Lördag

Nu ni börja vårt hem ta form DOCK är det ändå sjukt mycket som återstår!  Igår var vi iväg på Ikea(igen typ varje dag nu) och köpte två garderober en till wilja och en till Robert(ni ska få se min sedan) och för att skruva ihop dessa Ikea möbler krävs 2 vuxna människor med tålamod något som de är brist på här hemma. Vi båda vill bara att allt ska vara klart så vi kan få njuta. 

Efter lite svordomar och svettdroppar så stod garderoberna på plats drygt 1 1/2 timme senare, riktigt bra jobbat av oss! Jag var kartläsare och Robert byggde det var ett teamwork på högnivå.

Idag återstår städning av gamla lägenheten ska faktiskt bli väldigt skönt så man kan släppa den och bara koncentrera oss på den nya. Givetvis ska ni få MASSOR med bilder men.... Jag bloggar nu från telefonen då datorerna ligger nedpackade än. 
Jag och wimsan just nu som morgonmyser

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0