Torsdagen före midsommar

Har precis vaknat upp från en liten tuppis med wilja, fast wilja sover vidare. Var så förbaskat trött då jag legat och funderat och reflekterat hela natten, jag jobbade min första ensamma kväll igår. Detta innebär alltså att jag är HELT klar nu som cabin crew vilket var en skräckblandad förtjusning. Jag körde alltså mina första ensamma flighter igår (vi jobbar som ensam cabin crew ombord) och nästan alla mina turer var fullsatta, alla ville ha mat och det var en hel del specialare så som småbarn, gluten osv.... Låg alltså och reflekterade över mitt jobb denna kväll tills ögonen blödde och hjärnan runnit ut på kudden ungefär! Vad kunde jag gjort bättre? Vad gjorde jag extra bra osv? 

Kvällen gick iallafall bra, alla kom fram hel och alla fick sin mat och vart nöjda och belåtna. Ikväll kör jag på samma pass igen 15.35-21.50 innan jag får en liten helg(jobbar söndag igen) 

Ikväll ska även min man komma hem, hoppas jag.... Och wilja! Den stackarn lär vara lika trött som mig ikväll så lamporna lär släckas tidigt hos oss ikväll. 
Mammas finaste tjej skulle visa mamman sina tänder igår❤️

Rabarberpaj och hårfix

Då var Wilja lagd och nedsövd, då passar mamman på att planera lite inför sommaren. Dock har jag ingen semester så det blir inget långväga(det sker ju ändå i mars 2016) men kanske en tripp till sthlm kunde vara trevligt? det gör vi varje sommar. Eller en tripp till Gbg och Ullared? allt tåls att tänka på.
 
Ikväll åkte vi som sagt bort till svärisarna så vi slapp sitta själva hela dagen, rabarberpaj bakade vi också men kolatäcke sjuuuuukt god!! Sedan ville hela fam. Andersson få en renovering av barret och givet fixar jag det med... Nu är jag ganska trött faktiskt eftersom natten var lite tubulent med Wiljas klåda. Det vankas läggdags och
Wilja-gos i storsängen eftersom pappan är borta. 
 

Lediga Måndag

Varför ska det alltid blåsa? Svensk sommar antar jag.... Hatar blåst.
 
Idag är jag iallafall ledig, skönt och väldigt tur eftersom lill loppan är febrig och kinkig igen! Beror förmodligen på sprutan hon fick i torsdags, utslag på den nedre regionen har hon också fått som kunde bli en biverkning av denna spruta. Så synd om henne... klias och har sig. Pappan drog iväg uppåt och innåt i landet imorse för jobb, Wiljas föräldrar är verkligen över hela sverige och jobbar nu. Imorgon börjar jag kl 15.20 och slutar runt 20 blir några turer ner till Sthlm, rätt skönt så under den tiden får loppa vara med farmorn,
 
Nu har jag precis kokat ihop oxrullader med sås och ris, Yummie! Kan vara skönt att ha det gjort så hinner jag käka dessa dagar innan jag drar på jobbet. När Wiljan vaknat ska vi veva ihop en rabarberpaj och ta med oss till svärisarna i em och bjuda på. 
 
 
 

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0