GOTT NYTT ÅR


GOTT NYTT ÅR ALLA DÄR UTE<3<3 BILDER KOMMER IFRÅN MITT NYÅRSFIRANDE SENARE

HISTORIEN OM MIG & ROBERT

Ojojoj jag vet knappt vart jag ska börja...

Jag var kompis med en kille som heter Adrian, och Adrian och Robert går i samma klass. Jag och adrian brukade prata med varandra varje dag i telefon, men en dag var Adrian med Robert och då skulle Adrian fixa nått så han bad Robert snacka med mig så länge. Då börja vi bara snacka om allt efter det så hade Adrian lagt ett gott ord om mig till Robert, och Robert tyckte att jag verkade snäll så han ville ha mitt nummer och min msn så Adde gav han mitt nr och msn utan att jag visste nått. Dagarna gick och Robert ringde,smsade och skrev på msn. De var vinter typ januari  tro jag och de var skid sesång så när jag var i backen en dag med Adrian så kom Robert också utan att jag visste att han skulle komma. Vi pratade inte med varandra ett dugg utan bara log mot varandra. Efter det så kom jag på att jag inte ville ha nån kille eller ''beundrare'' så jag försökte vika av lite från Robert, men Robert gav sig inte. Han hade gett sig banne på att han skulle ha mig, så han kämpade tills han hade mig... Rätt gullig historia att han inte gav upp så lätt... Och idag har vi varit tillsammans i snart 2 år shit var tiden går(haha de rimma)
om ni undra om något mer så får ni väll skicka ett till mail till mig då=)


väldigt,väldigt gammal bild kan jag lova, men de här var nog första månaderna som vi var tillsammans

BRIST PÅ PENGAR

Nu börjar jag bli less för nu börja alla mina pengar ta slut!! Kämpigt... Eftersom jag köpte julklappar för ganska mycket pengar och inte fick några pengar i julklapp så finns de ju inga pengar kvar heller. Det är jävligt kämpigt nu när de är rea överallt och allt som man har gått och dreglat över hänger på rea men jag vet att jag inte kan köpa den/de för jag ha ju inga pengar. Jag önskar att jag var storm rik ibland.

Just nu sitter jag bara hemma hos robert, gör inte så mycket utan lyssnar mest på skrikande barn!!*suck*  för en gångs skull så känner jag lust att åka skoter? jag förstår mig inte på mig själv ibland, varför vill jag riskera livet på en skoter bakom Robert? men de är väll spänningen som är rolig anta jag..

hahaha fick ett sött mail av en som undra min och Robert's historia hur vi vart tillsammans och så vidare. Så jag skriver väll ett litet inlägg om de. jag gör en lång historia kort.. Kolla in inlägget ovan så ser ni historien....


robert's skoter som just nu är trasig(stackarn)

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0