MÖTE

nu ikväll så har jag varit på ett möte på skolan. Polisen var där och pratade om moppe åkning om trimm, fortkörning, lagar osv som gäller på moped, jag tänkte att de kunde vara kul och se hur olaglig jag och Robert igentligen är hahahaha!! En hel del vill jag lova(ajabaja).. Pappa som köpte en EU-moppe till mig när jag var 13 år satt bara och flinade hehe. Jag har nämligen kört moppe sedan jag va 13 ute i trafik men aldrig blivit stoppad(tur) och nu ska jag iväg och ta mitt EU-kort..

läs noga här!!!
för er som fyller 15 i slutet av året EFTER oktober kommer EJ att kunna ta EU-kortet då har nämligen en ny regel kommit!.
Efter oktober I ÅR så måste man ha körkort för att få köra en EU-moppe, men vi som hinner att ta eller som tagit moppe kort innan oktober får köra på dom korten!!.. förstog alla de där?

BACK IN TRACK

nu är jag tillbaka i mitt bloggskrivande. Jag ha inte riktigt hittat tid för bloggen dom senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka som sagt...

Nu ska ni få veta vad jag ha gjort:

helgen
var jag med robert på lördag kväll drog vi in till syrran i stan, blängde på robinson och käkade chirre UTAN dirre hehe.. 

måndag
va jag hemma hos Robert och hjälpte han att flytta,städa och fixa i hans nya boende. Han har alltså flyttat ut till ett annat hus på deras gård med kök, toa och sovrum, skönt säger jag bara. Så nu har  ''vi'' vårt eget place!!.. Sov även hos bubbe..

idag(tisdag)
har jag varit i skolan som vanligt då, sen gick jag bara hem och nu är det plugga kemi som gäller eftersom jag ha prov imorgon. Fast just nu vill jag igentligen åka hem till Robert och vara där, de är så himla mycket mysigare där..

De var nog allt, jag ska även hitta nått kul att ladda upp sen..

LÖRDAG

va göra alla för kul idag då? själv sitter jag i vifrorsen och tråkar än så länge.. Ska väll snart hitta på nått med Robert vi få väll se vad de blir för någe..

Ha väll inte hänt så mycket än så länge heller.. Aja skriver väll en svängis sen

geeee mig sommar nuuuuuuuuuuu

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0