JULKLAPPAR

jag har ju lovat att jag ska visa er vad jag fick i julklapp och jag håller de jag lovar!

1. LDB gold duschkräm och body lotion från Roberts mamma och pappa
2. Birsta City presentkort(5st) från mamma och syrran och Hasse
3. Juicy Couture - Couture(parfym och body lotion) från världens bästa älskling!
4. Nötkräm från Cindy
5. Tårtspade med melodi från ett spel(vi spelade om vissa julklappar)
6. Doftljus från Cindy
7. 2 st parfymer från Robert mamma och pappa
8. Monopol från mamsen
9. Cupcakes örhängen från Zofia

fick denna söta mjukisdress/pyjamas av Emmy(roberts syster)

sedan fick jag mer små grejer som bakhandukar och örngott och sånt...
hoppas ni andra är nöjda med era julklappar! Jag är så glad att jag fick Juicy Couture parfymen av Robert eftersom jag är alldeles för snål att köpa den själv och för motorvärmaren som jag fick av svärfar, de var guld värt så slapp jag lägga ut 1500:- på det!!

STORSTÄDNING

hela långa dagen har gått tilll att städa, allt från golv till tak som den som gnäller att de är dammigt eller så nu åker på en rak höger eftersom de har tagit mig 6 timmar att få rent och fint! ojoj nu lät de som jag hade jätte äckligt hahaha men jag har gjort sånt som man glömmer torka i vanliga fall typ väggar tavelramar. Robert hjälpte mig till och med så vi tog bort madrasserna i sängen och dammsög dem och runt sängramen!

Har även rensat ut lite skit som man bara lägger i någon hylla fast man inte behöver ha kvar det.

ni ska få se lite resultat
FÖRE


EFTER

(jag veta att de ser ut som en vit ruta på bilden men de är en ljusreflektion från spegeln av blixten, för när jag kollar på mattan så ser de inte ut så där)

FÖRE


EFTER

den blev en aning tommare, ska även ta bort alla mina produkter som står där men jag måste köpa en hylla först. Huvudet som står i ena facket är en sparskalle. Vi tänkte ställa svartvita bilder på oss i facken

FÖRE


EFTER

ser ni vems sida som är vems? :P

SAMMA GAMMLA VANLIGA

nu är jul över för i år och jag har haft en underbar jul med trevligt sällskap, bra klappar och god mat! tänkte visa er vad jag fick sedan, spännande va?

Idag har jag varit på julrean och plöjt genom alla butiker, blev inga större fynd kom bara hem med en ny väska, schampo och duschtvål.... f

förskyld har jag blivit eller jag låter värre än vad jag mår... har nästan ingen röst och hostar! jobbigt jag blir alltid så här när jag blir förskyld eftersom jag har så trånga luftrör och antagligen förskylningsastma så jag inhalera lite medicin så blir de lättare att andas.

så sjukt bra låt!!

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0