O'Learys

Igår efter jag slutat jobbet så var jag ut med två vänner vi åt och drack gott på o'learys, jag åt kycklingfilé(typ de godaste jag vet) med grillad tomat, pommes och bea - yummie! Det var verkligen skönt att göra något själv, helt själv med bara kompisar ibland behöver man de som förälder.

Idag när jag vaknade upp med wilja vid kl 8.30 så låg vi och möspös i sängen till 9.30. När vi kommit upp på benen så åt vi en riktig go frukost, smoothie, omelett och bananpannkaka! Det var Molly som tipsade mig om bananpannkakan igår och wilja mumsade glatt i sig den! Nu då? Wilja ligger och sössar och jag har precis duschat. Vad dagen och krafterna har att erbjuda få vi se!


Vad innehöll frukosten?
Smoothie:
1dl mandel mjölk
1dl lätt vanilj yoghurt 
1/2 banan 
2 dl jordgubbar

Omelett:
2 ägg
2 msk grädde
1dl riven ost
Och lite suger snaps!

Bananpannkaka:
1 ägg
1/2 mosad banan

Glossybox

Idag kom januaris Glossybox, man blir som ett barn på julafton varje månad! Vissa månader är betydligt bättre än andra men jag har alltid tyckt dom varit värd de ynka 139kr de kostar! 

Denna månad va bra jag fick:
En microshadow från make up store
Ett nageltreatment med vitlöks extrakt från absolute Newyork(luktar inte vitlök utan nackellack)
Ett läppbalsam Från gorilla & friends
En facetoner från kueshi
Shampo & balsam från Doves nya serie "pure care Dry Oil"
Dessa dåliga mobilkamera korten... Ni ser ju kanske vad de är iallafall 

Onsdag

Då var ännu en arbetsdag avklarad, bra med extra slantar i plånkan! Var och hämtade upp Wilja hos svärföräldrarna förut och jisses vilket dåligt humör Wilja hade...!! Separationsångest litegrann tror jag för först när hon såg mig blev hon grinig och sur på mig, efter cirka 20 min glömde hon bort att hon skulle vara sur på mig och skulle BARA vara i famnen. Stackars barn tänker kanske ni - jo visst svider det i mammahjärtat mitt när jag lämnar henne för att jobba några dagar MEN jag gör de för hennes skull så hon får vara hemma längre innan det är dags för dagis! Det känns bättre när jag tänker på det hela så.

Imorgon är jag ledig igen så då tar vi igen lite förlorad tid och bara myser och gosar!
Trött mamma imorse 

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0