Vart håller jag hus?

....ja de kan man verkligen undra!? Varför uppdatera jag inget? Visst är det irriterande? Sorry guys men jag befinner mig i vår huvudstad Stockholm för er som inte hade en aning om att den heter så. Jag kommer befinna mig här nu veckovis ett tag framöver då jag är på utbildning här. Vad för utbildning tänker jag dock inte avslöja fören jag är klar för det kommer inte att undgå er, I promise!

Saknar dock både wiljan och Robert som är kvar hemma i svallet men som tur är går dagarna fort och jag har mycket att göra. Jag bor på hotell under dessa veckor, Mornington hotel heter de och jag tycker de är helt ok dock har jag det simplaste rummet utan fönster och med en 90 säng men de duger under denna tid. Nog dyrt ändå att bo på hotell under längre tider så man får inte vara så kritisk! Jag har ändå tv, säng, skrivbord, fotölj och ett badrum och jag får en redig och god frukost på morgonen serverad, lyx!

Fint väder bjuder Sthlm på och Goda luncher får jag också

Glossybox

Härom dagen fick jag denna månads Glossybox, man blir alltid lika glad när den ligger i brevlådan! Som ett barn på julafton kan man kanske säga. Vissa månader är det lite bättre saker än andra tror jag de flesta håller med om MEN det har alltid varit värt de 139kr den kostar per månad tycker jag. Gillar man skönhets grejer och testa nya märken så är det perfekt med glossy!

Här är månadens Box


Jag fick 
-Barnängens nya sommar doft blå lotus
-Den berömda svarta ansiktsmasken som har synts på bloggares ansikten världen över
- ett grönt/grått nagellack
-läpppenna/läppstift
-intim raklödder & after shave kräm 

Sommar & sol

 
Då var det dags att börja se över vår uteplats inför sommaren, detta blir första sommaren vi kommer bo på markplan och kunna ha rabatter och mysigheter. Möbler har vi, vi köpte ett lounge sett ifjol. Måste skaffa mig lite inspiration och gröna fingrar innan jag kickar igång detta projekt! Före och efter bilder ska försöka ordnas.
 
bilder från google.se

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0