Effektiva lördag

Hej och hallå! har jag hittat tillbaka? njae men lite tjat av några som undrar vart jag tatt vägen så får man offra sig för fridens skull ;)
 
Idag vaknade jag upp med ett huvud som vägde liiiiite mer än i vanliga fall, var ut på galej igår med några kompisar först taco middag sedan drinkar och krog -trevligt värre!
 
Trotsade detta ömma huvud och följde vackert med Robert till birsta för att välja ut klinkers till hallen som skall läggas, ingen lätt djungel detta med renovering. Iallafall så slog vi till på ett svinsnyggt och svindyrt klinkers faktiskt det dyraste på hela jäkla varuhuset men då kan det inte bli annat än bra right? Vi tänkte först snåla men då brann det till i karlns hjärnhalva och plånbok(tur för mig) men han har helt rätt, varför skall man inte köpa det man egentligen vill ha om man har råd? man är ju bara dumsnål.....
 
Nu har Robert åkt till Stöde för att hjälpa en kompis med sin Mustang, jag och Wilja myser hemma så nöjt. Jag har precis hängt en tvätt, satt på en ny tvätt, gjort vinter på altanen, rensat kantareller och förvällt dem och nu har jag nyss vevat ihop en makaronpudding som jag tänkte göra matlådor av. Är jag inte lite effektiv av mig så säg!
Bjuder på en töntig selfie från igår, jag tog faktiskt inga fler bilder på hela kvällen.....

fredags fin

Här ligger jag ännu en dag i pyjamasen på kl 12.30 det måste ligga en förbannelse i det. Det blir så här när man har jour och bara går hemma i ovissheten. Idag verkar jag bli ledig också riktigt gött! Tänkte faktiskt vara så duktig och baka lite till min man som fyller år nästa lördag då finns det lite hembakt i frysen att plocka fram.

Annars då idag? Inte mycket på tapeten, Robert rullar hem från sthlm och det är fredag = det obligatoriska fredags myset! 

dag förvirring

Jag lever i totalt kaos när det gäller veckodagar, är de onsdag? tisdag? Fredag? Det konstiga är att jag alltid vet om det är helg eller inte? Anyway nog om min förvirring och intressanta liv för att berätta något annat ointressant..... 

Jag sov middag idag med wilja, nästan 3 h avverkade vi! Tog en kesomacka nyss och meckade upp den nya sovrums lampan JÄVLAR va snygg den är och shit va god kesomackan var! 

Nu sitter jag mest och väntar på att pardise hotel ska börja så jag kan få skämmas, skämmas att vara både kvinna och medmänniska på denna jord 

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0