Bikini

Wilja total älskar sin bikini som hon precis vuxit i, hon går gärna och hämta den både 1,2,3,4 & 5 gånger om dagen ur garderoben och ska prova den! Bikinin kommer från Skiathos och var en present från farmor, jag gillar den också MEN har sett att många på nätet har fått  mycket kritik för att de klätt sina döttrar i dessa små saker. Många menar på att dessa bikinisar inte passar småbarn utan småbarn ska antingen bada näck eller med endast badtrosor! Men varför? Jo många anser att man tar ifrån barnen just att vara barn och introducera in dem i vuxenvärlden och all dess press alldeles förtidigt. 

Jag tycker så här! Man klär sitt EGET barn i precis det man vill, jag skulle personligen aldrig sätta på wilja något hon bestämt visar att hon inte gillar eller trivs i. Men en bikini? Är det så farligt? Jag skulle heldre vistas på en badstrand med småbarn i bikini än nakna småbarn helt ärligt! Dock anser jag inte att de är fel att låta sina barn bada nakna men med respekt mot andra skulle jag åtminstone sätta på dem badbyxor/trosor.

Wilja älskar sin iallafall och hon kommer att få bära den om hon vill.

Dags att frisera mig

Då har det blivit dags för vårens uppfräschning av håret, för någon vecka sedan fick ansiktet och huden sin behandling inför sommaren och förra veckan fransarna. Nu är det dags för barret, bort med några cm och i med lite slingor! Trivs dock väldigt bra i min färg just nu så den kommer att få behållas men fräschas till. Men den stora eviga frågan är vart ska jag gå? När ska jag gå? Jag är ju inte helt otippat ganska petig och noggrann av mig när det kommer till håret och vem som får pilla i det! 

Tänkte även testa på olaplex som verka vara rena miraklet, tur utvecklingen går framåt så man kan bleka/ljusfärga håret utan att man ska behöva vara rädd att se ut som Reinfeldt resten av livet på den övre delen av huvudet, check NO THANKS! 
Tycker faktiskt det blir så fint när jag gör en uppsättning eller frisyr och färgerna och nyanserna får blandas

Fullspäckade

Förra veckans schema vart intensivt skulle man kunna säga, något inbokat varje dag och jag var sjukt stressad mentalt! Nu kan jag slappna av liiite och det känns skönt. 

Helgen gick i ett nafs precis som vanligt och imorgon faller vardagen på igen, dock är det ju kortvecka. I lördags var jag, mamma, Emmy och Robert ut och käkade på "taste of india" och jag kan lova att jag brände ur alla tarmsystem i kroppen samt förlorade smaklökarnas funktion..... Åt scampi i någon sås som var het milt sagt! Efter middagen så gick vi kvinnor på bio och såg... Gissa? "50 shades of grey" of course! Vad tyckte fröken då? Jodå, jag har ju bara läst 1a boken och fastnade inte riktigt för den, tyckte filmen var bra MEN överdriven många gånger, lite halv seg och förutsägbar vissa stunder. Jag är ju också lite besviken på skådespelaren som spela Grey, jag hade dock föreställt mig honom som en "kostymprick" men sådant faller inte jag riktigt för... Därför känner jag nog aldrig den där hettan många andra känner för honom och filmen haha!


Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0