LIVE IFRAN THAILAND

Nu ni sitter jag i varma Thailand och halle pa att grillas upp. Jag hoppas ni forstar vad jag skriver fast jag inte ha alla tagenter har.

Flygresan gick bra, inge turbulens utan bara nagra skakningar. Idag har vi bara chekat in och jag har kollar runt lite. Sen har vi varit ner till Karon beach och badat i de 28grader varma vatten. Idag har vadret inte varit det baste men bra for oss eftersom vi inte ska ha sa mycket sol pa oss dom forsta dagarna. Vadret idag har bestatt av en regnskur men sedan uppehall fast monligt. Jag kom nyss tillbaka till hotellt ifran BBQ grillning som vart dagens maltid!! MUMS..  Jag har aven smallt i mig lite goda drinkar(no alcohol) med smak av vattenmelon och kokos, fyyyy fan va gott sager jag bara.

Nu ska jag ga och gora natti natti eftersom jag ska upp 7 imorrn for da ar det frukost. KLockan ar nu 21 har i Thailand de betyder att klockan ar 15 hos er eftersom vi ligger 6 timmar fore er.

Vi hors imorgon

PACKAT & KLART

...äntligen är NÄSTAN allt klart=) Min dag har bestått av att varit på KappAhl(de gick bra) sen hem, sen kina med mamma & robert, nu packa, snart sova!! Så har min dag sett ut.

Det här blir sista inlägget på kanske ganska lång tid. Imorgon kommer jag inte ha tillgång till min dator tyvär. Men jag hoppas att ni fortsätter läsa & följa min blogg ändå!!?.. Om ni vill ha tag på mig under dom här 3 veckorna så maila mig på kizzgirl_94@hotmail.com eller så finns jag på Skype emellen varven, där heter jag Jennifer.lindholm..

Ha det sååååååå himla bra nu alla där ute!! Så hörs vi nångång lite då & då!!

// Puss & kram från eran Jennifer

HEJ & HÅ FARBRO BLÅ!!

Då sitte man här igen då och ruttnar bort bland alla sidor!! Såg att några nya läsare hade hittat hit, SKIT KUL hoppas ni stannar!! Älskar när man har fått en liten fina kommentar som ligger och väntar på mig.

Just nu har jag precis lärt min OTROLIGT tekniska mamma hur man maila och använder msn, så hon kan ha lite kontakt med mig under dom här 3 veckorna!! För er som inte har hängt med riktigt så ska jag ju till thailand på fredag i 3 veckor, men jag kommer fortsätta blogga så mycket jag kan/ha tillgång till. Men ni får gärna lämna av någon kommentar eller skicka ett mail till mig under dom 3 veckorna!!..

Robert är även här han sitter och titta på TV just nu. Alldeles nyss tittade jag även på premiären av '' Den rätte för Rosing'' på kanal 5, måste faktiskt erkänna att pogrammet är helt ok, lite spännande emellen varven..

länk till klipp om '' rätte för Rosing'' (klickbar länk)

de va nog allt för mig ikväll men vi hörs ju imorgon och JIPPI då få jag äntligen prao;a!!!!!

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0