STHLM 2

nu är jag inne på min 2:a dag i stockholm och de känns bra måste jag säga. Idag hade jag min första praktik dag på salongen på Östermalm en helt ok salong kan jag lova! Trots lite kaos och så ordnade de sig tillsist, tur nog!

När jag hade lunch satt jag mig utanför salongen och kikade på allt folk som snurrade runt mig, ingen hade en ful bil alla körde lexus, Audi, BMW, volvo osv... Bara stora fina bilar, lite skilnad från Norrland vill jag lova.

Imorgon väntas en ny dag med nya uppgifter, spännande och för er som inte förstår ett dugg av de jag skriver här så jag kan snabbt tala om att jag är i sthlm och har min praktikplats här då jag i vanliga fall pluggar till frissa i Sundsvall...

tjing så länge från mig

STHLM

nu sitter jag på bussen för att ta mig ner till huvudstaden Stockholm i ett par dagar för att ha APU(praktik med andra ord) jag ska vara i de fina kvarteret Östermalm på en skönhetsalong som heter Seasons in Luxury, skoj!

Bussen är helt packad och de stinker öl och pansionär hahaha!! tur jag ha datorn iaf :)

GAAAAAHH!!

herregud dagarna bara springer ifrån mig och jag hinner inte med, jag orkar inte hålla i mig och åka med heller! jag måste varva ner och känna efter och hinna med både mig själv, robert, familjen och skolan just är de bara skola,skola,skola,skola lite skola och mer skola ALLTSÅ BARA SKOLA!!!

Känner mig så stressad... Om en vecka ska jag ner till Sthlm och ha APU(praktik) känner mig nervös,spänd och nyfiken samtidigt som jag är så sjukt stressad över de! Ojojoj måste komma ikapp mig själv.

vad mer? samma gamla vanliga här inget nytt har hänt trist nog.

så här känner jag mig nu!!

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0