LYXLIV

idag har jag levt lyx liv med städning, tvättning och pluggande!! vilken härlig söndag....NOT... men nu är det gjort så nu slipper jag tänka på de i veckan, skönt!

ont i halsen har jag fått också, de känns som jag ha halsbränna hela tiden fast de är inte de, skit irriterande verkligen! Jag orkar och har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Annars då Jennifer lever livet? Jo vars jag hänger med mer eller mindre...

jag och molly


varför vi hade på oss klänningar får ni veta senare :)

ETT TAPPERT FÖRSÖK

ojojoj va idé lös jag ha varit nu när de gäller bloggen, allt känns bara jobbgt med att uppdatera!
Dagarna bara slänger sig förbi mig och jag hinner inte med mycket tycker ja! mycket har skett i veckan med skolan, vi har haft gruppfotning alla frisörer som går första året, herregud hur man såg ut!  men jag var inte värst ;)
just nu är jag barnvakt åt jack, sedan ska jag till syster och vänta tills robert ska ha hämtning, han är nämligen ute ikväll och flänger så de ska bli spännande att se hur pigg han är imorgon!
jag står näst längstbak till vänster

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0