Äntligen ledig!

Nu har jag äntligen landat i soffan för dagen! Hur skönt är inte de? Diskmaskinen jobbar för fullt, tvätten är hängd, wilja är badad och redo för natta, nyårs maten handlad, och middagen äten! Känner mig nöjd över dagen, den har varit effektiv! Vi har hunnit med mycket. 

Nu ska jag äta min stora last här i livet.... Nämligen ost! MEN MUMS finns de något godare? Ostar i alla former, lagrade, mjuka, hårda, milda, mögliga osv!.... Mmm osten kallar

Tjing tjong


Luktar ljuvligt

Det är precis va det gör nu hemma! Nybakt bröd, mmm! Tog premiären med min nya köksassistent, gick galant och det var väldigt smidigt. Nu ska jag strax göra ordning lite middag och matlådor sedan är det dags att hänga 3e tvättmaskinen för dagen.... Kanske mindre rolig dag men välbehövlig eftersom jag jobbar i mellandagarna här så måste detta tråkiga göras! Ibland önska jag att vi hade en hushållerska, en vacker dag!


Kul pappa...

Wilja tog premiär åket i pulkan i tisdags, såg så himla mysigt ut med fällen vi la i botten, de röda kinderna och snön runtomkring. Allt var fridens liljor tills Robert skulle vara lite lustig och köra lite terräng med henne och pulkan tippade sakta och ner i snön med ansiktet först åkte Wilja..... Det var de! Första riktiga mötet med snön blev att konstatera kallt. Vi gick in.

Hemma utanför vårt hus

Wilja på åktur

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0