Efter mycket jobb

....Så har jag hittat till datorn igen, äntligen lördag! Har jobbat sedan förra söndagen så nu blir det skönt med två dagars ledighet. Är just nu bara hemma med wilja, tänkte faktiskt lägga mig och vila med henne en stund och ta igen förlorad sömn innan det vankas galej ikväll! Ska iväg med Anna till några andra tjejer så det slutar nog med en hemma fest, skoj för det händer inte ofta nuförtiden! 
 
Snart blir min lilla loppa 2 år också, dags att börja fundera ut bakverk till kalaset, dekorationer och presenter... Som tur är, är ju inte wilja läskunnig än så jag kan ju faktiskt dela med mig av några av våra idéer till presenter här. Det största och första priot är faktiskt en surfplatta till henne, ingen billig b-sak utan en riktig som faktiskt orka öppna alla program och som hela familjen sedan kan använda men den blir i huvudsak Wiljas. Sedan tror jag vi bränner till med ett IKEA barnkök som hon älskar(varje gång vi är på ikea ska hon leka med det) dock så vill jag ju göra om köket efter ha sett ett x antal bilder på omgjorda sådana! 
 
Bjuder på lite inspo till barnköket..
 
Orginalet
Omgjorda kök
 
 

Snöat in mig

 Japp ni läste rätt i rubriken, jag har snöat in mig på ett par nya overknee stövlar! Jag har redan 4 olika vanliga overknee stövlar utan klack som jag tok älskar och går i hela hösten/vinter/våren men nu är det dags för den årliga uppdateringen och då blir det med klack! Men vilka?..... Vill ha ett par i svart mocka med lagom hög klack ca 10 cm men inte för smal klack och definitivt rundad tå, inga spetsiga!
 
Festskor, Platform Over Knee Boot, NLY Shoes - NELLY.COM
 
från nelly är dessa
från zalando är dessa
dessa hade vart perfekt, också från zalando men dem är slut.... Har mailat dem så jag hoppas jag får tag på ett par!
 

Pizzabullar och öronvärk

hejhopp! Dags att uppdatera igen, vad gör vi och vad händer? -Jo jag är faktiskt hemma och kurera mig, var ute och flög i tisdags trots att jag var väääldigt förskyld(vi ska egentligen inte arbeta när vi är väldigt förskylda) men jag mådde bra tyckte jag men rätt vad det var i nedgången så small det till något kolassalt i höger öra och jordens lock befann sig sedan där. Försökte sedan tryckutjämna på marken när vi landat och när jag väl fick upp locket så börja det rinna vätska ur örat, grattis! Jobbade klart mitt pass och åkte till farbro doktor i onsdags och har nu fått pencillin och ska vara hemma resten av veckan..... tröttsamt..... Men!.. Jag tänker prova jobba på söndag ändå!
 
Vad gör man annars när man är hemma? Idag bestämde vi oss, jag och wilja att vi skulle baka pizzabullar! SÅ HIMLA GOTT!!! har inte ätit det på jätte många år så fick ett sug på det. Sedan ikväll ska vi iväg på badhuset, jag får dock sitta på sidan om och kika när de andra plaskar, jag får stå för fika serveringen kanske ;)
 

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0