För det är måndag igen

Måndag morgon och solen skiner! ljuvligt, måndagar är alltid ljuvliga så länge man är ledig på dem haha!
 
Jag tänkte ju inte surra om måndagar hela detta blogginlägg utan jag tänkte ju faktiskt komma fram till ett problem vi har här hemma! Jag och Robert är oense.... Jo det händer det också ibland, oftast inte men nu är vi oense, oense om golvet i hallen! Vi är helt klar med att det är ett marmorgolv som ska in men vilken typ?! Jag gillar den blanka looken den känns på något sätt lyxig och exklusiv och påminner lite om en hotell-känsla. Robert gillar mer den matta lite slitna, tuffa känslan lite industri.... alltså jaha?! vad nu?
 
Mitt mission blir alltså att övertyga Robert om att det är den exklusiva looken vi vill ha och att folk ska uppleva när dem kliver in i vår hall. Ni hör ju själv vilket bestyr jag har över HALLEN !! Förstår ni grejen när Jennifer ska ge sig på och planera om samt välja kök, jiiiiiisssseeess! Den planeringen kommer ta två decennier.
 
Igår fick vi bort lite stock och träd som låg, Robert kapade och Ludde högg så nu har vi en början på vedhög till den öppna spisen, trevligt! Nu är det ju bara ca 10-15 grova stock kvar.... Vi få nog ta hem en vedklyv tills dess!

Saft och märkmaskin

Precis som rubriken lyder så har jag tagit tillfället i akt och kokat hembränt....neeeej! Saft så klart hehe! Detta kok fick se bli med smak av rödvinbär/rabarber & vanilj och den fick bra betyg av familjemedlemmarna! Det var första gången jag kokade helt egen saft från min egen trädgård, jätte kul! 


Nu har jag införskaffat mig en dymo-märkmaskin så jag vet vad det är i alla flaskor och burkar. Tänkte ge mig på att koka mer saft/gelé och kanske lite sylt. Känns så kul när man kan ta grejerna från egen gård och sedan göra godsaker av det! Ett stort plus är att man vet vad tjejerna får i sig i synnerhet wilja, inga e-ämnen! 

Bullmorsan Jennifer - japp det är jag!

Så var det dags

Nu äntligen börja det bli dags att välja färger och form på allt !! Men vad tusan vill man ha när det väl kommer till kritan? Det är inte så lätt som det faktiskt verkar, det finns mycket man tycker är fint men kanske inte som man kan tänka sig att ha hemma. Man måste ju även tänka långsiktigt så man inte väljer en rejäl modefluga och sedan tröttnat på allt inom 6 mån....
 
Jag har iallafall klurat väldigt länge på att göra hallen grå, ljusgrå. Jag är dock väääääldigt rädd att den ska upplevas som babyblå för det vill jag ju absolut inte ha! Ska åka till färghandeln och be dem hjälpa mig blanda iordning en hink tänkte jag. När det kommer till golv är det klinker som gäller nere i hallen och det lutar åt ett marmorgolv ett ljhusgrått med vita marmoreringar i.
 
slänger in lite inspo bilder!
 
alla bilder är tagna från google
 

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0