LINUS & DENNIS

Måste bara visa er klassen ''pajas'' Linus!!! i bakgrunden har ni Dennis och han är exakt som Dennis i dom dära filmerna och serierna som gick när jag va liten. han som bara busa med grannen minns inte vad farbron heter.i bakgrunden i rött har ni Dennis. undra hur många ggr jag ha frågat Linus om han inte ska klippa sig?


här är den dennis'en jag försökte förklara. Han måste ni ju minnas han var en av mina favoriter.

HAHAHAHAHA SNYGGT DÅ

Hahahahahahahaha fick hem mina porträtt idag. Ojojoj säge jag bara nästan sämsta året hittils... Aja undra om jag verkligen våga lägga ut bilderna här. Men jag kan ju lixom skylla lite på att jag ha knäppt med mobilen på fotona så de är inte så bra kvalite jag lova att bilderna ser bättre ut i verkligheten=)

Fin klass va!!??

LEDIG DAG

Hejsan

Idag stannade jag hemma pga av de som hände igår. Så nu sitte jag bara här & väntar på att mamma ska ringa, hon har ringt till en annan skola och hört om jag kan få börja där. Så nu vet ni alla de att jag KANSKE ska byta skola. Idag kommer Robert till mig och sover här för imorrn ska han med mig på skolan ett tag sen ska han på jaktfalken i Birsta och ha gymnastik alltså inte idrott utan riktig gymnastik. Allt jag ha gjort idag är sovit och när jag klev upp så dushade jag sen vart de en ansiktsmask i facet skööönt efteråt man de känns ärligt som ett helt nytt ansikte. Jag andvänder en ansiktsmask från de lyxiga märket Kanebo..
Riktigt gammal bild på mig & Robert men den få duga!!<3<3

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0