DUMSKALLE

hahahahaha jag skäms, jag har tyckt att ni är dåliga på att kommentera men nu fatta jag hur jag ser alla kommentarer!! haha jag måste ju klicka på ikonen kommentarer på min sida!! hahahahaha ojoj 2000- talet är kanske inget för mig?!

BÄTTRE ÄN DE FLESTA!?

när jag stod i duschen förut så kom jag och tänka på vad mycket jag och robert har och hur bra vi ha det.
  • Jag äger en mopedbil som kostar 150.000:- ny, och Robert äger en fet jävla epa som inte finns att få tag på
  • båda har gott om fickpengar varje månad utan att fråga mamma och pappa, då prata vi inte om något fjuttigt studiebidrag!
  • vi båda har jobb
  • vi har "eget" boende
  • vi har varit utomlands, jag har varit mycket mer utomlands än robert men ändå vi var iväg sist för 3 månader sedan och har börjat kolla på en ny resa
  • vi både reste själva utan föräldrar roberts 2 systrar var med
  • vi har gått igenom nästan allt tillsammans, då menar jag de mesta!
  • vi finna alltid där för varandra
  • vi har en otrolig frihet tack vare att våra föräldrar litar till 1000% på oss
jag känner att jag har så mycket mer än mina kompisar och dom jag känner, jag känner verkligen att jag ligger steget före. Där mina kompisar är nu var jag när jag träffade Robert för 3 år sedan, jag påstår verkligen INTE att jag är super mogen men mognare vill jag påstå att jag är!
Jag har det som alla stora bloggare har så som en bra budget i månaden, fet garderob och dyra saker men jag "flashar" inte runt med dom, jag kanske borde börja så kanske min blogg oxå ligger med på topplistan längst däruppe
systemkameran äger robert och han pyntar upp ALLT han köper kontant, allt från en cheeseburgare till bilar och hus!!

RYSSVÄRME

äntligen har varmen kommit hit med!!! åhhh gud va varmt och skönt det var idag så idag har jag, robert och tobbe(roberts polare) åkt båt och kneeboard, men jag hade ingen våtdräkt så jag åkte inte men jag ska fan ta med mig min våtdräkt hit så jag oxå kan åka!!
Sedan kom min moster med familj hit och mamma för moster min har köpt roberts husbil...Sedan dök även Emmy och Zofia upp(roberts syrror)
hahahaha ja roligaste presenten emmy fick av deras mormor!!! oojooj jag kan inte släppa de!! Roberts var nästan ännu roligare....fan jag kan inte hålla mig jag måste avslöja vad robert fick!!
han fick mörk choklad 70% (han hatar det) och en fet korsordsbok!!! HAHAHAHAHA robert är inte killen som sitter och äter mörkchoklad och löser korsord!! deras mormor har nog inte riktigt någon koll på vad ungdomar vill ha speciellt inte killar......
Imorrn ska jag åka till Emmy och klippa lite hår, kul för nu var det ett dags sedan igen...
vilket lång inlägg de här blev, men den här nya bilden får avsluta de ;)

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0