En trehjuling

Idag är det dags att införskaffa en trehjuling till Wilja, hon önskade sig en fin med ett litet flak samt ett handtag till åt mamma och pappa så dom kan hjälpa henne att styra/köra. Wilja har nu börjat sett upp till andra barn, barn som är större än henne. Hoppar dom ska hon hoppa, springer dom ska hon springa osv. Nu är det ju den årstiden som cyklarna börja plockas fram och exakt det hände i helgen och där stod Wilja på backen och tittade på medan de andra barnen fick cykla. Har nästan aldrig sett en så olycklig min på lilltjejen, hon ville ju också....jätte gärna!
 
Beslutet togs på två sekunder mellan mamman och pappan att hon också måste få en "cykel" även fast hon är liten och inte riktigt kan MEN då kan jag få be om att tala om att pappa Robert kunde cykla på enbart 2(!!) hjul när han var 1 år och 8 mån UTAN stödhjul!! Det ni.... Så pappan är heeeelt övertygad om att Wilja fixa att cykla på 3 hjul nu.
 
Sedan tänkte vi hälsa på mommen en stund, kanske synda och klämma en glass i finvädret?
så ser Wiljans kärra ut
 
Zofia Andersson
2015-04-14 @ 14:03:00
URL: http://fialottas.blogg.se/

Jättefin cykel, de kommer hon ju älska!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0