Bikini

Wilja total älskar sin bikini som hon precis vuxit i, hon går gärna och hämta den både 1,2,3,4 & 5 gånger om dagen ur garderoben och ska prova den! Bikinin kommer från Skiathos och var en present från farmor, jag gillar den också MEN har sett att många på nätet har fått  mycket kritik för att de klätt sina döttrar i dessa små saker. Många menar på att dessa bikinisar inte passar småbarn utan småbarn ska antingen bada näck eller med endast badtrosor! Men varför? Jo många anser att man tar ifrån barnen just att vara barn och introducera in dem i vuxenvärlden och all dess press alldeles förtidigt. 

Jag tycker så här! Man klär sitt EGET barn i precis det man vill, jag skulle personligen aldrig sätta på wilja något hon bestämt visar att hon inte gillar eller trivs i. Men en bikini? Är det så farligt? Jag skulle heldre vistas på en badstrand med småbarn i bikini än nakna småbarn helt ärligt! Dock anser jag inte att de är fel att låta sina barn bada nakna men med respekt mot andra skulle jag åtminstone sätta på dem badbyxor/trosor.

Wilja älskar sin iallafall och hon kommer att få bära den om hon vill.

Emmy
2015-03-30 @ 17:45:02
URL: http://www.godistjejen.blogg.se

Hahah men gud den där har jag missat! Den va ju huur rolig och gullig som helst 😍😃

Emmy
2015-03-30 @ 17:45:38
URL: http://www.godistjejen.blogg.se

Hahah men gud den där har jag missat! Den va ju huur rolig och gullig som helst 😍😃

Anonym
2015-03-31 @ 17:54:45

Hur sött som helst

Zofia Andersson
2015-04-14 @ 14:05:29
URL: http://fialottas.blogg.se/

HAHA vilken rolig, den där kommer hon slå alla med på beachen iallafall ;)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0