För det är måndag igen

Måndag morgon och solen skiner! ljuvligt, måndagar är alltid ljuvliga så länge man är ledig på dem haha!
 
Jag tänkte ju inte surra om måndagar hela detta blogginlägg utan jag tänkte ju faktiskt komma fram till ett problem vi har här hemma! Jag och Robert är oense.... Jo det händer det också ibland, oftast inte men nu är vi oense, oense om golvet i hallen! Vi är helt klar med att det är ett marmorgolv som ska in men vilken typ?! Jag gillar den blanka looken den känns på något sätt lyxig och exklusiv och påminner lite om en hotell-känsla. Robert gillar mer den matta lite slitna, tuffa känslan lite industri.... alltså jaha?! vad nu?
 
Mitt mission blir alltså att övertyga Robert om att det är den exklusiva looken vi vill ha och att folk ska uppleva när dem kliver in i vår hall. Ni hör ju själv vilket bestyr jag har över HALLEN !! Förstår ni grejen när Jennifer ska ge sig på och planera om samt välja kök, jiiiiiisssseeess! Den planeringen kommer ta två decennier.
 
Igår fick vi bort lite stock och träd som låg, Robert kapade och Ludde högg så nu har vi en början på vedhög till den öppna spisen, trevligt! Nu är det ju bara ca 10-15 grova stock kvar.... Vi få nog ta hem en vedklyv tills dess!

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0