MÖTE

nu ikväll så har jag varit på ett möte på skolan. Polisen var där och pratade om moppe åkning om trimm, fortkörning, lagar osv som gäller på moped, jag tänkte att de kunde vara kul och se hur olaglig jag och Robert igentligen är hahahaha!! En hel del vill jag lova(ajabaja).. Pappa som köpte en EU-moppe till mig när jag var 13 år satt bara och flinade hehe. Jag har nämligen kört moppe sedan jag va 13 ute i trafik men aldrig blivit stoppad(tur) och nu ska jag iväg och ta mitt EU-kort..

läs noga här!!!
för er som fyller 15 i slutet av året EFTER oktober kommer EJ att kunna ta EU-kortet då har nämligen en ny regel kommit!.
Efter oktober I ÅR så måste man ha körkort för att få köra en EU-moppe, men vi som hinner att ta eller som tagit moppe kort innan oktober får köra på dom korten!!.. förstog alla de där?

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0