Argbigga eller realist?

Jag har verkligen börjar tröttna på det här med bloggar och även vissa instagramkonton! Allt förskönas och inget är längre verklighet. Alla verka leva i en dröm och ingen verka vilja vakna upp och inse att dem inte alls lever i denna fantasivärld de målat upp för sina läsare/följare.
 
Alla bilder måste vara perfekta och då menar jag VERKLIGEN perfekta, det är så sjukt jävla tråkigt på ren svenska. Ingen lever väl i ett perfekt hem VARJE DAG? Alla dessa märken hit och dit som det ska vara både på kläder, väskor och heminredning få mig nästan att vilja spy.... Vad hände med att handla det man tycker om? Detta kan ibland få mig att känna mig otillräcklig många gånger för ständigt blir vi jämförda och jämför oss själva med andra, men varför? 
 
och mest patetiskt av allt.... alla dessa människor som man känner som har målat upp denna bild av sig själv som en rik och glamorös tjej/kille och verkligen inte är det! Jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen när jag läser dessa inlägg, vakna upp nu! sluta vara någon du inte är och inse sanningen i vitögat. Jag säger inget om de människor som skriver om sina drömmar för det är en helt annan sak, det gör ju även jag! Alla har väl drömmar? Men de gäller att förstå vad som är drömmar och vad som är verklighet.
 
kalla mig argbigga eller bitter men detta handlar inte heller om svartsjuka eller någon form av avund, detta handlar om lögnare och mytomaner....
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Pretty Jennifer

Denna blogg handlar om en 23-årings liv som mamma till 2 töser och allt som hör till med vår vardag, våra utmaningar, utflykter, tips och trix, mitt liv som enbart Jennifer 23 år, kläder, inredning, barnkläder and so on......

RSS 2.0